بدخشان؛ ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه کاهش خطرات حوادث به پایان رسید

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۰:۳۲
بدخشان؛ ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه کاهش خطرات حوادث به پایان رسید

پنجشنبه، ۱۳ جمادی‌الآخره ۱۴۴۷
ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه برای ۶۰ تن از اعضای پنج کمیته کاهش خطرات حوادث در ولسوالی وردوج ولایت بدخشان، که از سوی هلال‌احمر افغانی و تحت پوشش پروژه تغییرات اقلیمی برگزار شده بود، به پایان رسید.
در این ورکشاپ، به شرکت‌کنندگان آموزش‌های مهمی در زمینه کاهش خطرات حوادث، تدابیر احتیاطی، تغییرات اقلیمی، کمک‌های اولیه و حفظ‌الصحه ارائه شد تا در مواقع وقوع حوادث طبیعی و غیرطبیعی خطرات را کاهش داده و به مشکلات متضرران رسیدگی شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۷:۵۲
Background image

بیش از ۷ تُن کمک غذایی آذربایجان به هلال‌احمر افغانی سپرده شد

پنجشنبه، ۱۶ رمضان ۱۴۴۷
الهام محمدوف، سفیر آذربایجان در افغانستان، ۱۵۰ بسته مواد غذایی را به‌منظور حمایت از خانواده‌های نیازمند و بی‌سرپرست، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی به محترم شیخ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۷:۲۷
Background image

کمک‌های رمضانی در کابل؛ برای ۳۰۰ خانواده نیازمند مواد غذایی و غیرغذایی توزیع شد

پنجشنبه، ۱۶ رمضان ۱۴۴۷
 هلال‌احمر افغانی در مرستون مرکزی کابل، برای ۳۰۰ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت، انواع مواد غذایی و غیرغذایی توزیع کرد.
این کمک‌ها در حضور محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۸:۳۷
Background image

به مناسبت ماه مبارک رمضان؛ به ۴۰۰ خانواده نیازمند در لغمان خرما توزیع شد

پنجشنبه، ۱۶ رمضان ۱۴۴۷
از سوی هلال‌احمر افغانی، به مناسبت ماه مبارک رمضان، ۱.۶ تن خرما برای ۴۰۰ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت در ولایت لغمان توزیع شد.
این کمک که از سوی مرکز کمک‌های. . .

BACK TO NEWS