ارائه خدمات صحی برای ۷۸۲۸ تن بیمار در ولایت سرپل 

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۴:۰
خبر

ارائه خدمات صحی برای ۷۸۲۸ تن بیمار در ولایت سرپل 

هلال احمر افغانی از طریق داکتران صحی خویش طی ۳۰ روز گذشته، در مناطق مختلف ولایت سرپل برای ۲۵۹۲ تن بیمار پس از معاینه ادویه مورد نیاز فراهم نموده‌ اند. همچنین، ۳۰۴ زخمی پانسمان، برای ۱۰۶۶ زن و کودک جهت جلوگیری از بیماری های مختلف واکسین تطبیق و برای ۲۱۷۲ تن در مورد حفظ الصحه مشوره های لازم ارائه نموده اند. نیز برای ۱۹۹ زن خدمات نسایی ولادی و همچنان ۱۱۳۰ کودک را معاینه و برای کودکانی که مبتلا به سوء تغذی بودند مواد غذایی مخصوص فراهم و برای ۳۶۵ زن در مورد تنظیم امور خانوادگی مشوره لازم ارائه نموده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۸:۱۵
Background image

ننگرهار؛ به ۶۷۵ خانواده عودت‌کننده بسته‌های صحی توزیع شد

یکشنبه، ۷ رجب ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی، به ۶۷۵ خانوادهٔ در مناطق مختلف شهر جلال‌آباد، مرکز ولایت ننگرهار که اخیراً از پاکستان به کشور عودت‌ کرده‌اند، بسته‌های صحی توزیع کرد.
از میان این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۷:۵۳
Background image

معاون هلال‌احمر افغانی با مسؤولین صلیب سرخ دنمارک و اداره بین‌المللی مهاجرت دیدار نمود

یکشنبه، ۷ رجب ۱۴۴۷
محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال احمر افغانی، با آقای محمد الشمع، مسؤول صلیب سرخ دنمارک در افغانستان و آقای توماس، معاون ادارهٔ بین المللی مهاجرت، نشست سه جانبه ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۶:۴
Background image

هرات؛ از نامزدان بست‌های صحی امتحان اخذ شد

یکشنبه، ۷ رجب ۱۴۴۷
از ۱۴ تن از نامزدان زن و مرد واجدِ شرایط بست‌های فارمِسِتِ تیم‌های سیّار صحی در ولایت‌های هرات، نیمروز و فراه، و همچنان بست داکتر زن در کلینیک اساسی صحی هلال‌احمر. . .

BACK TO NEWS