آغاز ورکشاپ نقش جوانان و رضاکاران در  اطلاع رسانی و آگاهی دهی در مورد کوید ۱۹!

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۰/۱۰/۴ - ۱۵:۳۸
آغاز ورکشاپ نقش جوانان و رضاکاران در  اطلاع رسانی و آگاهی دهی در مورد کوید ۱۹!

ورکشاپ های اطلاع رسانی و آگاهی دهی درمورد تهدید ویروس کرونا  الیوم شنبه مورخ ۴ جدی سال روان در دفتر مرکزی، ریاست ولایات کندهار, ننگرهار و کنرها جمعیت هلال احمر افغانی آغاز گردید

محترم مولوی مطیع الحق خالص سرپرست ریاست عمومی جمعیت هلال احمر افغانی برای اشترک کننده گان گفتند, شما با سهم فعال خویش معلومات همه جانبه را طی ورکشاپ امروزی فراگیرید و برای احتمال موج آینده وایروس کرونا برای هموطنان معلومات و اگاهی دهی بدهید تا بتوانند از مبتلا شدن به وایروس کرونا محفوظ بمانند.

موصوف علاوه نمود روند مبارزه و آگاهی دهی در مورد کوید ۱۹ به همکاری فدراسیون بین المللی صلیب سرخ وهلال احمرها شامل سه مرحله می باشد که در مرحله اول ان  آگاهی دهی در ولایات کابل، ننگرها، کنرها و کندهار توسط رضاکاران تربیه شده  در مناطق تعین شده انجام میشود و در مرحله دوم در صورت امکانات مالی در ده ولایت کشور و در مرحله سوم بشکل تیم های سیار در شهرهای بزرگ انجام می یابد.

در نشست امروزی محترم نیسیفور رییس فدراسیون بین المللی صلیب سرخ وهلال احمر در کابل نیز سخنرانی نموده  و از کوشش های جمعیت هلال احمر افغانی در مورد مبارزه با وایروسکرونا و آگاهی عامه  قدر دانی نمود.

متعاقبآ محترم محمد سلیم بهرمند رییس خدمات صحی جمعیت هلال احمر افغانی ضمن سخنرانی از اشتراک کننده گان ورکشاپ تقاضا نمود تا در ورکشاپ سهم فعال داشته باشند و مسوولیت های خود را به خوبی درک نمایند.

مطابق پلان مطروحه همزمان ورکشاپ ها متذکره در ولایات ننگرهار، کنرها و کندهار نیز آغاز گردیده که مجموعا به تعداد ۲۰۰۰ رضاکار اشتراک می نمایند.

این ورکشاپ ها برای دو روز ادامه خواهد داشت که بعد از تریننیگ مجموعا ۲۰۰۰ رضاکار تربیه شده در راستای آگاهی دهی و جلوگیری از ویروس کرونا آگهی عامه را به مردم براه می اندازند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۴۳
Background image

میدان وردگ؛ هزاران بیمار از خدمات صحی هلال احمر افغانی بهره‌مند شده‌اند

دوشنبه، ۲۲ رجب ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت میدان وردک، به ١٧٢٥ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۸:۴۱
Background image

به ۱٬۵۹۰ خانوادهِ زلزله‌زده در کنر و سمنگان کمک‌های مواد زمستانی توزیع شد

دوشنبه، ۲٢ رجب ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی، به منظور محافظت در برابر هوای سرد، برای ۹۴۰ خانواده در ولسوالی نورگل ولایت کنر و ۶۵۰ خانواده زلزله‌زده در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان، کمک‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۲۰:۲۵
Background image

به منظور خودکفایی؛ به ۱۵۰ خانواده نیازمند در هرات، کندز و ارزگان نزدیک به دو میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

یکشنبه، ۲۱ رجب ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی، به منظور ایجاد کسب‌وکار کوچک و خودکفایی، به ۱۵۰ خانواده نیازمند و بی‌بضاعت در ولایات هرات، کندز و ارزگان، مبلغ یک میلیون و نهصد و پنجاه هزار (۱٬۹۵۰. . .

BACK TO NEWS