محترم کریم کنیک ریس عمومی هلال احمر ترکیه و معاون فدراسیون بین المللی به سفر ۳ روزه به کابل آمد!

arcs_website_admin
جمعه ۱۴۰۰/۱۱/۱۵ - ۲۱:۴۶
محترم کریم کنیک ریس عمومی هلال احمر ترکیه و معاون فدراسیون بین المللی به سفر ۳ روزه به کابل آمد!

الیوم جمعه مورخ ۱۵ دلو ۱۴۰۰ هش محترم کریم کنیک ریس عمومی هلال احمر ترکیه و معاون فدراسیون بین المللی به سفر ۳ روزه به کابل امد که از طرف محترم مولوی مطیع الحق خالص ریس عمومی هلال احمر افغانی، سفیر کشور ترکیه و مقامات دولتی ان کشور استقبال گردید.

محترم کریم کنیک در پاسخ به سولات خبرنگار چنین ابراز داشت؛ ما در شرایط سخت کنونی در پهلوی برادران مسلمان و ملت افغانستان قرار داریم، مردم افغانستان شجاع و غیور هستند و انشا الله به زودترین فرصت از این حالت دشوار نجات می یابند .

من به دعوت جمعیت هلال احمر افغانی به کابل امده ام تا وضعیت فعلی وبشری افغانها را از نزدیک مشاهده کنم و در راستای جلب حمایت و مساعدت کشورها دست بکار شوم.

محترم مولوی مطیع الحق خالص سرپرست ریاست عمومی سره میاشت به خبر نگاران گفتند؛ خواهش ما از کشور ترکیه به ویژه از هلال احمر ترکیه این است که شانه به شانه با مردم افغانستان بایستند و دست مساعدت را پیش کند.

موصوف افزود که ما مشترکا با هلال احمر ترکیه و فدراسیون بین المللی نهضت کار میکنم تا از طرق مختلف مشکلات ملت افغانستان را کاهش دهیم و نیز دروازه های مساعدت را باز نگهداریم .

قرار ریس عمومی هلال احمر ترکیه و معاون فدراسیون بین المللی نهضت محترم کریم کنیک فردا شنبه با سرپرست ریاست عمومی سره میاشت محترم مولوی مطیع الحق خالص در دفتر مرکزی سره میاشت نشست طولانی داشته باشد.

محترم کریم کنیک ریس عمومی هلال احمر ترکیه و معاون فدراسیون بین المللی به سفر ۳ روزه به کابل آمد!

 

محترم کریم کنیک ریس عمومی هلال احمر ترکیه و معاون فدراسیون بین المللی به سفر ۳ روزه به کابل آمد!

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۷:۳۵
Background image

هرات، بلخ و فاریاب؛ ۲۰ خانواده سیلاب‌زده از کمک نقدی اضطراری بهره‌مند شدند

شنبه، ۲۲ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، به ۱۰ خانواده در ولسوالی‌های کوه‌زور، ادرسکن، پشتون زرغون و کشک ولایت هرات، ۷ خانواده در ولسوالی‌های کشنده، زارع و چارکنت ولایت بلخ و ۳ خانواده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۳:۲۷
Background image

به ۵۰۰ خانواده در ولایت سرپل مواد غذایی و غیرغذایی توزیع شد

شنبه، ۲۲ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، به ۵۰۰ خانواده عودت‌کننده و سیلاب‌زده در منطقه بالاکِنت مرکز ولایت سرپل و ولسوالی سانچارک این ولایت، کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع نمود.

این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۹:۲۲
Background image

بیش از ۴۸۰۰ بیمار در ولايت نورستان از خدمات صحی هلال احمر افغانی بهره‌مند شده‌اند

شنبه، ۲۲ ذو القعده ١۴۴٧

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی، طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت نورستان، به ۳۳۴۳ بیمار خدماتی چون معاینه، توزیع دوا، پانسمان زخم‌ها، تطبیق. . .

BACK TO NEWS