ننگرهار!

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۸ - ۱۲:۷
ننگرهار!

هلال احمر افغانی در سطح زون شرقی، ولایت ننگرهار، یک مرکز بزرگ جهت حفاظت و تداوی بیماران روانی صحی دارد که حدود ۹ ماه پیش فعالیت خود را آغاز نموده است.تاکنون در مجموع ۱۰۴۹ تن بیماران روانی از ۱۴ ولایات کشور به این مرکز مراجعه نموده که از این جمله ۷۰ تن بیماران روانی تحت تداوی قرار دارند. علاوه بر تداوی این بیماران، طبق جدول غذای سالم نیز برایشان مهیا می شود.

k

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۵:۳۶
Background image

ورکشاپ آموزشی به منظور انکشاف بیشتر استراتژی پنج‌ساله خدمات صحی آغاز شد

دوشنبه، ۲۷ ربیع‌ الآخر ۱۴۴۷
ورکشاپ آموزشی چهارروزه به‌منظور انکشاف و مؤثریت خدمات صحی هلال‌احمر افغانی برای ۵۵ تن از کارکنان صحی مرکز و ولایات، با حضور معاون عملیاتی سکرتر جنرال محترم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۱:۱۴
Background image

لوگر، برای هزاران بیمار تسهیلات صحی فراهم شده است

دوشنبه، ۲۷ ربیع‌الآخر ۱۴۴۷
کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی در ۳۰ روز گذشته، برای ۳۷۲۹ تن از بیماران در ولسوالی‌ها و قریه های مختلف ولایت لوگر خدماتی مانند؛ معاینه و توزیع ادویه، پانسمان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۸:۱۸
Background image

کنر؛ به خانواده‌های زلزله‌زده بیست و دو و نیم میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

یکشنبه، ۲۶ ربیع الآخر ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی به‌منظور تأمین نیازهای اولیهٔ زندگی، برای ۱۵۰۰ خانوادهٔ زلزله‌زده در قریه‌های مختلف مربوط به درهٔ مزار، ولسوالی نورگل ولایت کنر، مبلغ بیست. . .

BACK TO NEWS