نشستی دو جانبه بین سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی سکرترجنرال هلال احمر قطر در دوحه برگزار شد!

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ - ۹:۱۳

نشستی دو جانبه بین محترم مولوی مطیع الحق خالص سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی  و فیصل محمد العمادی سکرترجنرال هلال احمر قطر در دوحه در رابطه به کمک های بشردوستانه، تداوی اطفال مبتلا به بیماری سوراخ قلبی، آموزش حرفه ای و موضوعات دیگر برگزار شد. سرپرست هلال احمر افغانی در این دیدار ضمن تشکری از هلال احمر و دولت قطر به دلیل حمایت و همکاری دوامدار با هلال احمر افغانی در زمینه های مختلف و از فراهم آوری زمینه سفر هیئت هلال احمر افغانی به دوحه و ملاقات با برخی از مسوولین سفارتخانه ها و نهادهای خیریه قدردانی به عمل آورده، اظهار امیدواری نمود که هلال احمر قطر کمکهاى بشری اش را به افغانستان ادامه دهد.  وی گفت: "امید ما این است که قطر در حل مشکلات اقتصادی خانواده های بی سرپرست و یا آنانی که برای کمک به دیگران دست دراز می کنند، با هلال احمر افغانی همکاری نمایند تا هلال احمر افغانی به آنها مراکز آموزش های حرفوی را ساخته و از این طریق بتوانند با دستان خود از خانواده خود حمایت کنند". همچنان سرپرست هلال احمر افغانی خواستار همکاری و مساعدت از جمعیت هلال احمر قطر در تداوی اطفال مبتلا به بیماری سوراخ قلب شد که از جانب سکرتر جنرال هلال احمر قطر آقای فیصل محمد العمادی علاوه بر اطمینان در این بخش، در زمینه آموزش مسلکی نیز اطمینان داده شد. آقای فیصل محمد العمادی گفت: "ما به اقدامات و شفافیت هلال احمر افغانی باور کامل داریم و بر اساس این اعتماد و برادری، در شرایط سخت کنونی در کنار هلال احمر افغانی ایستاده ایم و در پهلوی تداوی اطفال مبتلا به بیماری قلبی، در زمینه آموزش حرفه ای و خانواده های بی سرپرست نیز همکاری لازم خواهیم داشت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۷:۵۴
Background image

تخار؛ بیش از یک میلیون افغانی کمک نقدی به‌منظور تقویت اقتصادی ۷۹ خانواده توزیع شد

پنجشنبه، ۲ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی در چارچوب مرحله دوم پروگرام حمایت از کسب‌وکارهای کوچک، مبلغ ۱ میلیون و ۲۷ هزار افغانی کمک نقدی را به ۷۹ خانواده در ولسوالی‌های بهارک و اشکمش ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۷:۵
Background image

کندز؛ به ۱۲ خانواده عودت‌کننده به‌منظور تأمین سرپناه موقت، خیمه مساعدت شد

پنجشنبه، ۲ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به ۱۲ خانواده مهاجر عودت‌کننده در نواحی مختلف شهر کندز، خیمه توزیع نمود.

این خانواده‌ها با مشکل نبود سرپناه مواجه بودند و به‌منظور فراهم‌سازی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۶:۲۱
Background image

هرات؛ به ۳ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب، ۹۰ هزار افغانی کمک نقدی توزیع شد

پنجشنبه، ۲ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به ۳ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در قریه‌های قلعه‌نوک و طاغون‌کوه ولسوالی پشتون زرغون ولایت هرات، در مجموع ۹۰ هزار افغانی کمک نقدی توزیع کرد.

این. . .

BACK TO NEWS