خوست؛ پروژه‌ای به ارزش ۳.۵ میلیون افغانی برای اشتغال ۹۰ کارگر آغاز شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۵:۴۳
K

دوشنبه، ۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

 هلال‌احمر افغانی، پروژه کار در بدل پول نقد را به ارزش ۳.۵ میلیون افغانی در قریه‌های عطاخیل، تیاکی، منجی، سوروتکی و غزا غوندى، از مربوطات ولسوالی زازی میدان ولایت خوست، آغاز نمود.

از طریق این پروژه، ۹۰ تن از افراد بی‌بضاعت برای مدت ۳۰ روز به کار گماشته می‌شوند که شامل ۸ کارگر مسلکی و ۸۲ کارگر غیرمسلکی است.

این پروژه شامل ساخت یک کانال آب به طول ۳۰۰ متر، ساخت یک دیوار استنادی به طول ۸ متر و پاک‌کاری یک کانال آب به طول ۱۵۰۰ متر می‌باشد.

با تکمیل این پروژه، امور آبیاری در منطقه آسان‌تر شده و زمینه بهتری برای آبیاری زمین‌های زراعتی فراهم خواهد شد که در بهبود وضعیت معیشتی مردم نیز کمک خواهد می‌کند.

این پروژه با حمایت مالی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تطبیق می‌شود و هدف آن، حمایت اقتصادی از خانواده‌های نیازمند از طریق ایجاد فرصت‌های کاری و بهبود معیشت مردم منطقه از طریق فراهم‌سازی تسهیلات آبیاری است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۸:۳۵
Background image

کابل؛ بر گسترش همکاری‌های بشردوستانه میان هلال‌احمر افغانی و هلال‌احمر مالیزیا تأکید شد

دوشنبه، ۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، در یک نشست آنلاین با خانم تونکو پوتری انتان سفیناز، رئیس هلال‌احمر مالیزیا، و شماری از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۶:۵
Background image

پروان؛ به خانواده قربانی حادثه حفر چاه، کمک نقدی صورت گرفت

دوشنبه، ۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، مقداری کمک نقدی به خانواده قربانی حادثه‌ای که در جریان حفر چاه در ولسوالی شینواری ولایت پروان رخ داده بود، ارائه نمود.

این فرد مدتی پیش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۵:۴۳
Background image

خوست؛ پروژه‌ای به ارزش ۳.۵ میلیون افغانی برای اشتغال ۹۰ کارگر آغاز شد

دوشنبه، ۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

 هلال‌احمر افغانی، پروژه کار در بدل پول نقد را به ارزش ۳.۵ میلیون افغانی در قریه‌های عطاخیل، تیاکی، منجی، سوروتکی و غزا غوندى، از مربوطات ولسوالی زازی میدان. . .

BACK TO NEWS