سفر هیئت هلال‌احمر افغانی به ترکیه 

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۲۲:۲۲
خبر

سفر هیئت هلال‌احمر افغانی به ترکیه 

هیئت هلال‌احمر افغانی به رهبری معاون عملیاتی سکرترجنرال، محترم مولوی عبدالطیف ثابت، به منظور ارزیابی برنامه SHAPE (حمایت از افراد آسیب‌پذیر و نیازمند از طریق صحت اجتماعی، آگاهی عامه، کمک‌های بشردوستانه اضطراری و توانمندسازی اقتصادی) به شهر استانبول ترکیه سفر نمود. 

این سفر به دعوت اداره FCDO (اداره روابط خارجی، منافع مشترک و امور انکشافی بریتانیا) انجام شد، تا وضعیت جاری، دستاوردها و چالش‌های این برنامه مورد ارزیابی قرار گیرد و در رابطه به طرح یک پلان مؤثر برای سال‌های آینده بحث و تصمیم‌گیری لازم صورت گیرد. 

هلال‌احمر افغانی از طریق برنامه SHAPE برای خانواده‌های نیازمند مواد غذایی، خیمه، کمپل و تجهیزات صحی توزیع می‌نماید. همچنان به افرادی که دارای مهارت‌های مسلکی و تخنیکی هستند، به منظور ایجاد منابع عایداتی کمک‌های نقدی ارائه می‌کند. این جمعیت در بخش مشارکت اجتماعی، آگاهی عامه و تقویت ظرفیت‌های رهبری در میان جوانان نیز نقش مهمی ایفا می‌نماید. 

هلال‌احمر افغانی متعهد است که از طریق این‌گونه برنامه‌های مشابه، در راستای بهبود زندگی هموطنان کشور گام‌های مؤثری بردارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۷:۴۷
Background image

پس از زلزله، سرمای زمستان؛ به ۶۵۰ خانواده زلزله‌زده در بلخ مواد زمستانی توزیع شد

پنج‌شنبه، ۲۵ رجب ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی به ۶۵۰ خانواده زلزله‌زده در نواحی شهر مزار شریف مرکز ولایت بلخ، مواد مختلف زمستانی توزیع کرد.
در این کمک‌ها، به هر خانواده لباسهای کودکانه، مردانه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۷:۴۴
Background image

مهاجرین عودت‌کننده و نیازهای اولیه؛ کمک عاجل به ۱۰۰۰ خانواده در بادغیس توزیع شد

پنج‌شنبه، ۲۵ رجب ۱۴۴۷ 
به هدایت محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، ۱۲ قلم مواد غذایی و غیرغذایی به ۱۰۰۰ خانواده مهاجرین عودت‌کننده در مرکز ولایت بادغیس و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۵:۱۳
Background image

کمک‌های دوامدار به مهاجرین؛ به ۱۰۰۰ خانواده در نیمروز کمک‌های غذایی و غیرغذایی توزیع شد

پنجشنبه، ۲۵ رجب ۱۴۴۷
به هدایت محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، به ۱۰۰۰ خانواده مهاجر عودت‌کننده، در شهر زرنج مرکز ولایت نیمروز و چهار ولسوالی (دلرام،. . .

BACK TO NEWS