معاون هلال احمر افغانی با والی قندهار دیدار کرد

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۴:۱۲
معاون هلال احمر افغانی با والی قندهار دیدار کرد

چهارشنبه، ۲۹ ربیع‌الآخر ۱۴۴۷
محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال احمر افغانی و هیأت همراه در جریان سفرشان به قندهار با محترم ملا شیرین آخند، والی این ولایت، پیرامون شماری از موضوعات مهم دیدار کردند.
در این دیدار، محترم حافظ عزیزالرحمن معلوماتی رابطه با خدمات بشردوستانه، صحی و آموزشی هلال احمر افغانی ارائه نمود و تعهد سپرد که روند رسیدگی به خانواده‌های نیازمند و بی‌سرپرست و تداوی بیماران روانی را در ولایت قندهار تسریع و گسترش خواهد داد.
محترم والی ولایت کندهار خدمات بشری و صحی هلال احمر افغانی را برای مردم افغان مؤثر خواند و حمایت کامل خود را از فعالیت‌های بشردوستانه این نهاد خیریه ملی اعلان نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

جلسهٔ داوطلبی به‌منظور سرمایه‌گذاری بالای ۱۰٬۲۷۵ متر مربع زمین هلال‌احمر افغانی واقع در رحمان‌مینه برگزار شد

یکشنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

جلسهٔ داوطلبی به‌منظور سرمایه‌گذاری بالای ۱۰٬۲۷۵ متر مربع زمین هلال احمر افغانی واقع در منطقه رحمان‌مینه ولایت کابل، با حضور محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۵:۳۷
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی دو روزه مدیریت حوادث بحرانی آغاز شد

یکشنبه، ۵ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی دو روزه مدیریت حوادث بحرانی برای مدیران زون‌های ساحوی ریاست محفاظت و مصئونیت و شماری از کارکنان ریاست‌های مختلف دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۷:۵۴
Background image

هرات؛ بیش از یک میلیون افغانی کمک نقدی به‌منظور تقویت کسب‌وکارهای کوچک به ۷۸ خانواده توزیع شد

شنبه، ۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی یک میلیون و ۱۴ هزار افغانی کمک نقدی را در چارچوب مرحله دوم حمایت از کسب‌وکارهای کوچک، به ۷۸ خانواده در ولسوالی‌های شیندند و زنده‌جان ولایت. . .

BACK TO NEWS