کنر؛ به ۳۳۶ خانوادۀ زلزله‌زده کمک‌های بشردوستانه صورت گرفت

arcs_website_admin
جمعه ۱۴۰۴/۶/۲۱ - ۱۲:۳۶
کونړ: به ۳۳۶ خانوادۀ زلزله‌زده کمک‌های بشردوستانه صورت گرفت

جمعه، ۱۹ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ 
هلال احمر افغانی، برای آسیب‌دیدگان زلزله در ولسوالی نورگل ولایت کنر، در کمپ ایجادشده، به ۳۳۶ خانواده آسیب‌دیده کمک‌های غیر غذایی توزیع نمود.
این کمک‌ها شامل ۶ قلم مواد غیر غذایی بوده که برای هر خانواده یک باب خیمه، هفت تخته کمپل، یک تخته ترپال، یک بسته حفظ الصحه، یک سیت لوازم آشپزخانه و دو بوشکه آب بود.
همچنین برای خانواده‌های متضرر، آب آشامیدنی تصفیه‌شده نیز توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۹:۵۶
Background image

به ۱۲۰ رضاکار در ولایت زابل، به منظور آگاهی‌دهی عامه، مواد صحی توزیع شد

چهارشنبه، ۱۴ شوال ۱۴۴۷

از سوی هلال احمر افغانی، به ۱۲۰ رضاکار مرد و زن، به شمول منطقه نوخیز مرکز ولایت زابل، در ولسوالی‌های میزانه و ارغنداب این ولایت، بسته‌های حفظ‌الصحه، کیت‌های صحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۹:۴۵
Background image

رئیس عمومی هلال احمر افغانی با نماینده ویژه انگلستان، درباره مشکلات بی‌جاشدگان و آسیب‌دیدگان گفتگو کرد

چهارشنبه، ۱۴ شوال ۱۴۴۷

محترم شیخ الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، در نشستی آنلاین با ریچارد لیندسی، نماینده ویژه انگلستان برای افغانستان، درباره مشکلات خانواده‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۸:۲۲
Background image

به ۸۰۰ خانواده بی‌جاشده در خوست، ۱۲ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

چهارشنبه، ۱۴ شوال ۱۴۴۷

هلال احمر افغانی مبلغ ۱۲ میلیون افغانی کمک نقدی را به ۸۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در ولسوالی ګربز ولایت خوست توزیع کرد.

در این کمک، هر خانواده به منظور تأمین. . .

BACK TO NEWS