ارائه خدمات صحی برای ٢٩٥٠٩ تن در ولایت بلخ! 

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۱۱
خبر

ارائه خدمات صحی برای ٢٩٥٠٩ تن در ولایت بلخ! 

هلال احمر افغانی از طریق داکتران صحی خویش طی ۳۰ روز گذشته، در مناطق مختلف ولایت بلخ برای ۸۱۹۰ تن پس از معاینه ادویه مورد نیاز فراهم نموده‌ اند. همچنین، ۲۳۶ زخمی پانسمان، برای ۴۶۵۰ زن و کودک جهت جلوگیری از بیماری های مختلف واکسین تطبیق و برای ۱۲۲۰۶ تن در مورد حفظ الصحه مشوره های لازم ارائه نموده اند. نیز برای ۱۷۲۲ زن خدمات نسایی ولادی ارائه و برای ۱۹۸ کودک مبتلا به سوء تغذی مواد غذایی مخصوص فراهم و برای ۲۳۰۷ زن در مورد تنظیم امور خانوادگی مشوره لازم ارائه نموده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۸:۱۲
Background image

به ۱۵۲ تن از رضاکاران در ولایت‌های پکتیا، لوگر و بدخشان بسته‌‌های کمک‌های اولیه صحی توزیع شد

یک‌شنبه، ۲ ذوالقعده ۱۴۴۷ 

از سوی هلال حمرافغانی، برای ۱۵۲ تن از رضاکاران در ولسوالی‌های مختلف ولایت‌های پکتیا، لوگر و بدخشان بسته‌های کمک‌های اولیه صحی توزیع شد که بر اساس آن، به هر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۸:۹
Background image

کابل؛ ورکشاپ یک‌روزه معلوماتی درباره مدیریت حوادث برای مسؤولین مرکزی هلال احمر افغانی برگزاری شد

یک‌شنبه، ۲ ذوالقعده ۱۴۴۷

ورکشاپ یک‌روزه آگاهی‌دهی در مورد مقابله مؤثر و آمادگی در برابر حوادث طبیعی و غیرطبیعی برای رؤسا، مشاورین و مسؤولین آمریت‌های مستقل دفتر مرکزی هلال‌احمرافغانی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۳:۵۰
Background image

به سوى خودکفایی؛ در هرات برای ۱۵۰ زن بی‌سرپرست آموزش‌های حرفه‌ای ارائه می‌گردد

شنبه، ۲ ذوالقعده ۱۴۴۷

از سوی آمریت مرستون زون غرب هلال احمر افغانی، برای ۱۵۰ تن از زنان بی‌سرپرست در ولایت هرات پروگرام‌های آموزش‌های مسلکی در حال اجرا است که هدف آن تقویت اقتصادی آنان. . .

BACK TO NEWS