محترم مولوی مطیع الحق خالص سرپرست ریاست هلال احمر افغانی، امروز بتاریخ ۱۹ محرم الحرام، در نشست اداری با رئیسان و آمرین مستقل دفتر مرکزی هلال احمر افغانی جزئیات سفر اخیر خود به قطر، ترکیه و عربستان سعودی را به اشتراک گذاشت!

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۱۷ - ۹:۵۲
محترم مولوی مطیع الحق خالص سرپرست ریاست هلال احمر افغانی، امروز بتاریخ ۱۹ محرم الحرام، در نشست اداری با رئیسان و آمرین مستقل دفتر مرکزی هلال احمر افغانی جزئیات سفر اخیر خود به قطر، ترکیه و عربستان سعودی را به اشتراک گذاشت!

محترم مولوی مطیع الحق خالص سرپرست ریاست هلال احمر افغانی، امروز بتاریخ ۱۹ محرم الحرام، در نشست اداری با رئیسان و آمرین مستقل دفتر مرکزی هلال احمر افغانی جزئیات سفر اخیر خود به قطر، ترکیه و عربستان سعودی را به اشتراک گذاشت. وی در سخنان خود رئیسان را تشویق نمودند تا در تلاش جهت جلب کمک به نیازمندان و آسیب دیده گان ابتکار عمل نمایند و با استفاده از سیستم های دیجیتال برای بهبود وضعیت هلال احمر افغانی گام بردارند. محترم مولوی مطیع الحق خالص گفت: "جامعه بین المللی قصد همکاری و کمک به هلال احمر افغانی را دارد، اما اگر ظرفیت کارمندان هلال احمر افغانی در زمینه کمک‌های بشردوستانه و همکاری بالا باشد، این کمک‌ها به طور منظم از راه های سالم به افغانستان می‌آیند و در سایه مدیریت خوب به دست نیازمندان خواهد رسید.» وی گفت: به جای کمک به هموطنان، باید راه هایی را به آنها نشان بدهیم که آنها از احتیاجی نجات پیدا کنند و محتاج برای کمک دیگران نباشند. در این دیدار رؤسای دفتر مرکزی هلال احمر افغانی دیدگاه ها و مشوره های خود را شریک ساختن که از سوی سرپرست ریاست عمومی در مورد تطبیق آن اطمینان داده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۹:۵۷
Background image

بلخ؛ معاون هلال‌احمر افغانی: خدمت به افراد بی‌سرپرست و نیازمند، از مسئولیت‌های اساسی ماست

چهارشنبه، ۱۲ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در ادامه سفر خود به ولایت بلخ، در سطح زون شمال با مسئولین و کارکنان ریاست این زون، نمایندگی بلخ، مرستون و مرکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۳:۵۹
Background image

بلخ؛ معاون هلال احمر افغانی مرکز نگهداری بیماران روانی را ارزیابی نمود

چهارشنبه، ۱۲ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال احمر افغانی، در جریان سفر خود به ولایت بلخ، مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی در سطح زون شمال را ارزیابی نمود.

وی، در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۲۱:۷
Background image

بامیان؛ ۱۱ خانواده سیلاب‌زده از کمک‌های غیرخوراکی بهره‌مند شدند

سه‌شنبه، ۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی در مناطق مختلف ولسوالی کهمرد ولایت بامیان، به ۱۱ خانواده سیلاب‌زده که منازل‌شان به‌طور کامل تخریب شده بود، کمک‌های غیرخوراکی توزیع کرد.

در. . .

BACK TO NEWS