9 کودک دچار سوختگی شدید و عفونت استخوان، پس از تداوی از آلمان به کشور بازگشتند

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۷:۱۷
9 کودک دچار سوختگی شدید و عفونت استخوان، پس از تداوی از آلمان به کشور بازگشتند

دوشنبه، ۱ ربیع‌الاول ۱۴۴۷
از سوی هلال‌احمر افغانی، ۹ کودک که برای درمان سوختگی‌های شدید و بیماری‌های عفونت استخوان به کشور آلمان اعزام شده بودند، پس از تکمیل روند تداوی و بهبودی کامل، به کشور بازگشته و به خانواده‌هایشان سپرده شدند.
در هنگام سپردن این کودکان به خانواده‌هایشان، مولوی روح‌الله عبدالسلام، معاون سکرتر جنرال هلال‌احمر افغانی، از روند درمان این کودکان ابراز خرسندی کرده، از تلاش‌های بنیاد خیریه دهکده صلح آلمان قدردانی نمود و برای بهبودی هرچه عاجل دیگر کودکان بیمار، ابراز امیدواری کرد.
وی افزود: هلال‌احمر افغانی از ۳۶ سال بدین سو بر اساس تفاهم‌نامه امضا‌شده با بنیاد خیریه دهکده صلح آلمان، هر سال دو بار کودکان مبتلا به سوختگی‌های شدید و عفونت استخوان را برای تداوی به این کشور اعزام می‌کند. خوشبختانه تاکنون در ۹۱ نوبت، حدود ۵۰۰۰ کودک پس از درمان موفقیت‌آمیز به خانواده‌هایشان بازگشته‌اند و این روند همچنان ادامه دارد.
شایان ذکر است که داکتران بنیاد خیریه دهکده صلح آلمان، در تاریخ‌های ۴ تا ۹ سنبله، شماری دیگر از کودکانی را که به این بیماری‌ها مبتلا هستند و درمان آن‌ها در داخل کشور ممکن نیست، پس از معاینه و انتخاب، برای درمان به آلمان اعزام خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۵:۷
Background image

پنجشیر؛ به مشکلات صحی هزاران بیمار رسیدگی شده است

چهارشنبه، ۲۱ شوال ۱۴۴۷ 

کارمندان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت پنجشیر به ٢٦٤٧ بیمار خدمات صحی مانند: توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها، تطبیق. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۴:۳۷
Background image

پنجشير؛ د زرګونو ناروغانو روغتیايي ستونزو ته رسېدنه شوې ده

چهارشنبه، ٢١ شوال ١۴۴٧

د ‎افغاني سرې میاشتې روغتيايي کارکوونکو د پنجشير ولايت په بېلابېلو ولسواليو او کلیو کې د تېرو ۳۰ ورځو په اوږدو کې ٢٦٤٧ تنه ناروغانو ته د معاینې او درملو د ورکړې،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۲۱:۳۲
Background image

به ۶۰ خانواده عودت‌کننده در هرات، به‌منظور خودکفایی، کمک‌هایی به ارزش ۲.۱ میلیون افغانی توزیع شد

سه‌شنبه، ۱۹ شوال ۱۴۴۷

 هلال احمر افغانی، به‌منظور خودکفایی برای ۶۰ خانواده عودت‌کننده در مرکز و ولسوالی‌های گذره و انجیل ولایت هرات، به ارزش ۲.۱ میلیون افغانی مواد توزیع نمود.

در این. . .

BACK TO NEWS