کندهار!

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۷ - ۱۰:۲۰
کندهار!

روز دوشنبه ۲۳ جمادی الثانی سال جاری ۱۴۴۴ هجری قمری، از سوی هلال احمر افغانی ۴۰ تیم با حمایت فنی فدراسیون بین المللی پس از تسلیمی تجهیزات و لوازم صحی لازم، رسماً برای از بین بردن فلج اطفال، در ولایت کندهار به فعالیت آغاز نمودند. در هر تیم یک داکتر، یک واکسیناتور، یک قابله و علاوه بر آن ۶ مبلغین و رضاکاران هستند، که اضرار فلج اطفال و فواید واکسین را برای شهروندان توضیح خواهند داد.

 

کندهار!

 

کندهار!

 

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۵/۲۳ - ۱۶:۳۹
Background image

لوگر؛ به خانواده‌های قربانیان حادثه ترافیکی کمک نقدی صورت گرفت

جمعه، ۳۰ صفر ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی به ۳ خانواده در ولایت لوگر که مدتی پیش موقع بازگشت از پاکستان، موتر حامل وسایل کوچ‌شان در ولایت لغمان به داخل دریا سقوط کرده بود، کمک نقدی نمود.

در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۲۰:۵۱
Background image

ننگرهار؛ به خانواده‌های قربانیان حادثه ترافیکی ۹۴ هزار و ۵۰۰ افغانی کمک نقدی صورت گرفت

پنجشنبه، ۲۹ صفر ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی، به خانواده‌های ۹ قربانی حادثه‌ای ترافیکی در ولایت ننگرهار، ۹۴ هزار و ۵۰۰ افغانی مساعدت نمود.

این کمک که با حمایت فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۲۰:۳۹
Background image

کندز؛ دو پروژه کار در بدل پول نقد آغاز شد

پنجشنبه، ۲۹ صفر ۱۴۴۸

دو پروژه کار در بدل پول نقد از سوی هلال‌احمر افغانی با حمایت مالی کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ در قریه‌های کله‌گاو و بوز قندهاری مربوط به شهر کندز آغاز شد.

از طریق. . .

BACK TO NEWS