کابل؛ یک هموطن خیر خواه به منظور حمایت از نیازمندان، مبلغ ۶۱ هزار افغانی را به هلال احمر افغانی تحویل داد

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۳۸
K

شنبه، ۸ ذوالقعده ۱۴۴۷

یک هموطن خیر خواه به نام میر مرتضی، مبلغ ۶۱ هزار افغانی پول نقد را به منظور گسترش فعالیت‌های بشردوستانه هلال احمر افغانی و کمک به خانواده‌های نیازمند، به محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور رئیس عمومی این اداره، ، تحلیل داد. 

رئیس عمومی، در جریان تحویل‌دهی این کمک، اقدام این هموطن یادشده را قابل ستایش دانسته و گفت که چنین کمک‌ها بیانگر حس همدردی، احساس ملی و مسئولیت ایمانی در قبال مردم نیازمند و آسیب‌دیده می‌باشد. وی از درگاه الله جل‌جلاله برای آقای مرتضی اجر عظیم استدعا نمود. 

وی همچنان از سایر هموطنان ثروتمند و خیر خواه خواست تا به منظور حمایت از یتیمان، خانواده‌های بی‌بضاعت و افراد آسیب‌دیده، کمک‌های شان را با هلال احمر افغانی شریک سازند تا این کمک‌ها به‌گونه شفاف به خانواده‌های مستحق و آسیب‌دیده رسانیده شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۹:۳۹
Background image

کندهار؛ ۴ میلیون افغانی کمک نقدی به ۴۰۰ زن نیازمند توزیع شد

سه‌شنبه، ۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، در چهارمین مرحله کمک‌های نقدی به ۴۰۰ زن نیازمند در منطقه ناحیه نهم شهر کندهار، ۴ میلیون افغانی توزیع نمود.

این کمک که با حمایت کمیته بین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۸:۵۶
Background image

کابل؛ دو تفاهم‌نامه به‌منظور گسترش خدمات صحی و ارتقای ظرفیت جوانان و رضاکاران به امضا رسید

سه‌شنبه، ۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، مرکز اسلو ناروی و رابطه العالم الاسلامی، دو تفاهم‌نامه همکاری را در زمینه تقویت خدمات صحی و ارتقای ظرفیت جوانان و رضاکاران به امضا رساندند.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۶:۵۸
Background image

کابل؛ بر تقویت همکاری‌های بشردوستانه میان هلال‌احمر افغانی و هلال‌احمر قطر تأکید شد

سه‌شنبه، ۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، با آقای بها النجومی، رئیس هلال‌احمر قطر در افغانستان، دیدار تعارفی انجام داده و درباره اهمیت تقویت همکاری‌های. . .

BACK TO NEWS