کابل؛ هلال احمر افغانی بخاطر تداوی کودک مبتلا به بیماری چشمی مساعدت نقدی نمود

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۲۱:۵۹
K

دوشنبه، ۱۰ ذوالقعده ۱۴۴۷

به هدایت محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال احمر افغانی، برای یک کودک از ولایت تخار که به بیماری شدید چشم مبتلا بود، به‌منظور تداوی وی کمک نقدی صورت گرفت.

این کودک که از سرطان چشم رنج می‌برد، به‌دلیل ناتوانی در تأمین هزینه‌های تداوی، ویدیوی وی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود.

بر اساس هدایت رئیس عمومی، این کودک به دفتر مرکزی دعوت گردید و علاوه بر ارائه کمک نقدی به پدر وی، اطمینان همکاری‌های بیشتر در آینده نیز داده شد.

این اقدام رهبری هلال احمر افغانی، بیانگر حس مسئولیت‌پذیری، همدردی انسانی و التزام به ارزش‌های اسلامی در قبال هموطنان می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۶:۵۴
Background image

هرات؛ معاون هلال‌احمر افغانی وضعیت خدمات صحی و ملکیت‌ها این اداره را مورد ارزیابی قرار داد

پنجشنبه، ۲۵ ذوالحجه ۱۴۴۷

محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال‌احمر افغانی، در جریان سفرش به ولایت هرات، از مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی، کلینیک اساسی حضرت ابوبکر صدیق، محل اقامت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۵:۲۷
Background image

میدان وردک؛ بیش از ۲۰ تُن مواد غذایی به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب توزیع شد

پنج‌شنبه، ۲۵ ذو الحجه ۱۴۴۷

هلال‌احمرافغانی، به ۲۷۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در مرکز میدان‌شهر و ولسوالی‌های نرخ، جلریز، سیدآباد، چک و جغتوی ولایت میدان وردک، بیش از ۲۰ تُن مواد غذایی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۰
Background image

به مشکلات صحی بیش از ۶۷۰۰ بیمار در لغمان رسیدگی شده است

پنج‌شنبه، ۲۵ ذوالحجه ۱۴۴۷

کارکنان صحی هلال احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت لغمان، به ۳۴۶۸ تن بیمار خدمات صحی شامل معاینه و توزیع ادویه، پانسمان زخم‌ها،. . .

BACK TO NEWS