ورکشاپ آموزشی سه‌روزه برای مدیران نشراتی در بخش مدیریت بحران رسانه‌ای آغاز شد

arcs_website_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۳۸
Kabull

دوشنبه، ۲۶ شوال ۱۴۴۷

ورکشاپ آموزشی و عملی سه‌روزه‌ای از سوی ریاست اطلاعات و نشرات هلال‌احمر افغانی، برای مدیران نشراتی مرکز و ولایات آغاز شد.

این ورکشاپ که تحت عنوان "مدیریت بحران رسانه‌ای در شرایط اضطراری، تولید محتوا و گزارش‌دهی" ترتیب شده است، با حمایت مالی آی سی آر سی در افغانستان برگزار می‌گردد.

در مراسم افتتاحیه این ورکشاپ، محترم جمعه‌خان نائل رئیس اطلاعات و نشرات هلال‌احمر افغانی، در مورد اهمیت و ضرورت آن سخنرانی نمود. وی تأکید کرد که پوشش به‌موقع رسانه‌ای از فعالیت‌های هلال‌احمر افغانی و رساندن صدای مردم به دیگران، مسئولیت مشترک تمامی مدیران نشراتی است. وی به اشتراک‌کنندگان توصیه نمود تا از این فرصت به‌گونه مؤثر استفاده نموده و ظرفیت‌های مسلکی خود تقویت نمایند.

در این ورکشاپ، برای مدیران نشراتی، آموزش‌های نظری و عملی در زمینه‌های تهیه و تنظیم محتوای خبری و اعلامیه‌های مطبوعاتی در شرایط بحرانی، عکاسی، فیلم‌برداری و گزارش‌نویسی ارائه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۸:۱۲
Background image

دایکند‌ی؛ ۲.۱ میلیون افغانی کمک نقدی به ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب توزیع شد

پنجشنبه، ۲۴ جمادی‌الاولی ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۲.۱ میلیون افغانی کمک نقدی را به ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی خدیر ولایت دایکندی توزیع نمود.

این کمک که از سوی صلیب سرخ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۸:۴
Background image

بدخشان؛ در یک ماه گذشته به مشکلات صحی هزاران بیمار رسیدگی شده است

پنجشنبه، ۲۴ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال‌احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته، در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت بدخشان، به ۴۴۹۰ بیمار سراپا خدمات صحی، از جمله معاینه، توزیع ادویه مورد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۳:۴۹
Background image

میدان وردک؛ ورکشاپ آموزشی ده‌روزه حمایت روانی و کمک‌های اولیه صحی برای ۴۰ رضاکار به پایان رسید

چهارشنبه، ۲۳ جمادی‌الأولى ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی ده‌روزه حمایت روانی، حفظ‌الصحه و کمک‌های اولیه صحی برای ۴۰ رضاکار اناث و ذکور که از سوی هلال‌احمر افغانی در ولسوالی سیدآباد ولایت میدان. . .

BACK TO NEWS