معاون هلال احمر افغانی با ولسوال ولسوالی موسهی ولایت کابل دیدار نمود! 

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۸:۲۱
خبر

معاون هلال احمر افغانی با ولسوال ولسوالی موسهی ولایت کابل دیدار نمود! 

امروز دوشنبه، ۱۸ شعبان، معاون هلال احمر افغانی، محترم حافظ عزیز الرحمن، در دفتر کاری خود با ولسوال ولسوالی موسهی ولایت کابل، محترم مولانا عبدالجمیل و هیئت همراهش دیدار نمود. تا به مشکلات و نیازهای خانواده‌های نیازمند وبی‌بضاعت در این ولسوالی رسیدگی نموده و به آن‌ها دستگیری نمایند.
در جريان گفتگو، مسئول ولسوالی موسهی و هیئت همراهش، مشکلات و نیازهای مردم ولسوالی موسهی را با معاون هلال احمر افغانی در میان گذاشتند و درخواست همکاری در این زمینه شدند. 

سپس معاون هلال احمر افغانی در سخنان خود حمایت و دستگیری از خانواده‌های نیازمند و بی‌بضاعت را مسئولیت هلال احمر افغانی دانست و اطمینان داد که به مشکلات مردم این ولسوالی رسیدگی و به آن‌ها پاسخ داده خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۲۱:۲۳
Background image

بغلان؛ به خانواده آسیب‌دیده از بارندگی‌های شدید کمک نقدی صورت گرفت

چهارشنبه، ۵ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی، به‌منظور ابراز همدردی انسانی با خانواده‌ای که در پی بارندگی‌های شدید اخیر در ساحه افسوترِ مربوط شهر پلخمری، مرکز ولایت بغلان، کودک ۷ ساله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۲۱:۶
Background image

نورستان؛ توزیع کمک‌های غذایی برای ۱۷٬۰۰۰ خانواده آسیب‌دیده از جنگ آغاز شد

چهارشنبه، ۵ ذوالقعده ۱۴۴۷ 

با هماهنگی مشترک هلال احمر افغانی، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و برنامه جهانی غذا، روند توزیع کمک‌های غذایی و مواد صحی برای ۱۷٬۰۰۰ خانواده آسیب‌دیده از جنگ در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۸:۴۱
Background image

بغلان؛ به خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی، کمک‌ عاجل صورت گرفت

سه‌شنبه، ۴ ذوالقعده ۱۴۴۷

هلال‌احمر افغانی به یک خانواده آسیب دیده از اثر آتش سوزی در قریه گرکرک ولسوالی دند غوری ولایت بغلان، کمک‌های عاجل ارائه نمود.

در این کمک‌، برای خانواده متضرر. . .

BACK TO NEWS