معاون هلال احمر افغانی با مسئول صلیب سرخ بریتانیا براى افغانستان دیدار کرد

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۲۴
معاون هلال احمر افغانی با مسئول صلیب سرخ بریتانیا براى افغانستان دیدار کرد

پنج‌شنبه، ۶ صفر ۱۴۴۷
محترم حافظ عزیزالرحمن، معاون هلال احمر افغانی، در دفتر کاری‌اش با آقای جیرمی سمیت، مسئول صلیب سرخ بریتانیا برای افغانستان، به‌منظور فراهم‌سازی کمک‌های طویل‌المدت و پایدار به مهاجرین دیدار کرد.
در این دیدار، محترم حافظ عزیزالرحمن ضمن قدردانی از کمک‌های ارائه‌شده از سوی بریتانیا، تأکید کرد که برای مهاجرین بازگشته، علاوه بر کمک‌های فوری، باید پیش از فرارسیدن فصل زمستان زمینهٔ اشتغال نیز فراهم گردد تا آنان بتوانند نیازهای زندگی خود را خودشان تأمین نمایند.
در ادامه، آقای سمیت با ابراز خرسندی از خدمات ارائه‌شده توسط هلال احمر افغانی، اظهار داشت که کمک‌های لازم به مهاجرین عودت‌کننده ارائه خواهد شد و برای بیرون رفت آنان از وضعیت بحرانی تلاش خواهد کرد تا با شرکای کاری خود نشست‌هایی را در راستای حمایت از این خانواده‌ها برگزار نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۲:۱۴
Background image

هرات؛ به ۱۳۹ خانوادهٔ عودت‌کننده بسته‌های صحی توزیع شد

یک‌شنبه، ۲۸ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، به ۱۳۹ خانوادهٔ عودت‌کننده در منطقهٔ شیدایی شهر هرات‌، بسته‌های صحی

 توزیع نمود.

بسته‌های صحی یادشده با حمایت فدراسیون بین‌المللی جمعیت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۳:۱۹
Background image

کابل؛ ۲۷ رضاکار در شفاخانه قلبی برای اطفال مبتلا به سوراخ قلب ۱۰ هزار سی‌سی خون اهدا کردند

شنبه، ۲۷ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

به ابتکار ریاست جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی، ۲۷ رضاکار از مراکز آموزشی دفتر مرکزی، ارزان‌قیمت و خیرخانه‌مینه، به‌منظور تداوی و انجام عملیات جراحی اطفال. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۸
Background image

لوگر؛ بیش از ۱۱ میلیون افغانی کمک نقدی به ۱۰۵۰ خانواده عودت‌کننده توزیع شد

شنبه، ۲۷ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۱۱ میلیون و ۱۳۰ هزار افغانی کمک نقدی را به ۱۰۵۰ خانواده عودت‌کننده در پل علم مرکز ولایت لوگر و ولسوالی‌های محمدآغه، چرخ و خوشی این ولایت. . .

BACK TO NEWS