مرستون و مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی در پروان افتتاح شد

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۲۰:۵۷
مرستون و مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی در پروان افتتاح شد

چهارشنبه، ۱۷ ربیع‌الأول ۱۴۴۷هـ
مرستون و مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی در پروان، از سوی هلال‌احمر افغانی افتتاح شد. در مراسم افتتاحیه؛ مولوی روح‌الله عبدالسلام، معاون عملیاتی سکرتر جنرال هلال‌احمر افغانی، میا حفیظ‌الدین قمری رئیس زون شمال‌غرب مرکزی، مفتي محمد ادریس انوری والی پروان، مولوی عبدالولی عابد قاری‌زاده رئیس شورای علما، شماری از مشاورین مقام، رؤسای نمایندگی‌های مربوط زون و تعدادی دیگر از مسئولین اشتراک داشتند.
مولوی روح‌الله عبدالسلام در سخنان خود گفت: رسيدگی به خانواده‌های نیازمند و بی‌سرپرست از اولویت‌های کاری هلال‌احمر افغانی است و افتتاح امروز نشان‌دهندۀ تعقیب همین اولویت می‌باشد. وی از مسئولین خواست تا در خدمت‌رسانی به خانواده‌های بی‌سرپرست و بیماران روانی با صداقت و اخلاص کامل عمل کنند.
رئیس زون شمال‌غرب هلال‌احمر افغانی نیز اظهار داشت: در حال حاضر صدها خانواده نیازمند در پروان هر ماه از طریق حساب‌های بانکی کمک‌های نقدی دریافت می‌کنند. وی افزود: در مرستون جدید، علاوه بر فراهم‌شدن بود و باش برای ۲۰ خانوادۀ بی‌سرپرست، زمینۀ آموزش‌های حرفه‌وی نیز مساعد خواهد شد.
والی پروان از فعالیت‌های هلال‌احمر ستایش کرد و خواستار ادامۀ این تلاش‌ها شد.
قابل یادآوری است که امروز به ۵۵ خانوادۀ مشمولین بیرونی(نیازمند و بی‌بضاعت)نیز کمک‌های نقدی توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۷:۳۶
Background image

به مناسبت ماه رمضان؛ برای ۳۰۰ خانواده نیازمند در کاپیسا خرما توزیع شد

دوشنبه، ۱۳ رمضان ۱۴۴۷ 
هلال‌احمر افغانی برای ۳۰۰ خانواده نیازمند و فقیر در ولایت کاپیسا، ۲.۴ تُن خرما را توزیع کرد. 
این کمک که از سوی مرکز کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان تهیه شده بود، به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۴:۱۲
Background image

کابل؛ نشست داوطلبی تهیه اعاشه گرم‌ برای مرکز تدوای بیماران روانی برگزار شد

دوشنبه، ۱۳ رمضان ۱۴۴۷
به‌منظور تهیه ۲۵ قلم اعاشه گرم مورد نیاز مرکز نگهداری و تداوی بیماران روانی هلال‌احمر افغانی در کابل، نشست داوطلبی برگزار شد.
این نشست که از سوی آمریت تهیه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۳:۴۰
Background image

لوگر؛ ۲۰۰ خانواده عودت‌کننده کمک غذایی به ارزش ۲ میلیون افغانی دریافت کردند

دوشنبه، ۱۳ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی به ۲۰۰ خانواده مهاجر عودت‌کننده، کمک‌های غذایی به ارزش ۲ میلیون افغانی، که مجموع آن به ۱۷.۵ تُن مواد خوراکی می‌رسد توزیع نمود.
در این کمک، به هر. . .

BACK TO NEWS