مرستون هلال‌احمر افغانی برای خانواده‌های بی‌سرپرست در ولایت پکتیا افتتاح شد

arcs_website_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۹:۱۰
pak

پنجشنبه، ۲۴ شعبان ۱۴۴۷
مرستون تازه‌ساخت زون جنوب‌شرق هلال‌احمر افغانی برای مراقبت و حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست و نیازمند در ولایت پکتیا رسماً افتتاح شد.
این مرستون با حضور شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و شیخ‌الحدیث انعام‌الله صلاح‌الدین، معاون والی پکتیا، به بهره‌برداری سپرده شد.
در مراسم افتتاح، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی گفت: افتتاح این مرستون در راستای حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست و فقیر زون جنوب‌شرق، یک گام مهم و بنیادی است.
وی افزود که سرپرستی خانواده‌های بی‌سرپرست تنها یک وظیفهٔ اداری نیست، بلکه یک مسئولیت انسانی و اسلامی است که نزد خداوند متعال موجب اجر بزرگ می‌شود. او گفت: جای شکر است که امروز زمینهٔ دیگری فراهم شد تا شماری از خانواده‌های نیازمند در محیطی مناسب، امن، با عزت و آرام زندگی کنند و به نیازهای اساسی آنان رسیدگی شود.
سپس، معاون والی پکتیا نیز در سخنانی از فعالیت‌های هلال‌احمر افغانی قدردانی کرد و افتتاح این مرستون را در راستای سرپرستی و حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست مهم و ارزشمند دانست.
قابل یادآوری است که هلال‌احمر افغانی در حال حاضر، به‌شمول پکتیا، در ولایت‌های کابل، کندهار، هرات، بلخ، ننگرهار، پروان و کندز مرستون‌های فعال دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۹:۳۷
Background image

پکتیکا؛ ۲۲.۵ میلیون افغانی کمک نقدی به ۱۵۰۰ خانواده بیجاشده توزیع شد

چهارشنبه، ۱۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، ۲۲.۵ میلیون افغانی کمک نقدی را به ۱۵۰۰ خانواده بیجاشده داخلی در ولسوالی‌های برمل، شکیِن و تروو ولایت پکتیکا توزیع کرد.

این کمک که از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۶:۴۶
Background image

کابل؛ بر گسترش همکاری‌های بشردوستانه میان هلال‌احمر افغانی و آی سی آر سی تأکید شد

چهارشنبه، ۱۲ ربیع‌الأول ۱۴۴۸

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و معاون ایشان، محترم حافظ عزیزالرحمن، در دفتر مرکزی این اداره با خانم یاسمین پراز دِسیموز،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳ - ۱۴:۵۵
Background image

کابل؛ ورکشاپ دو روزه نهایی‌سازی پالیسی جوانان و رضاکاران آغاز شد

سه‌شنبه، ۱۱ ربیع‌الاول ۱۴۴۸

ورکشاپ دو روزه‌ به منظور بازنگری، غنی‌سازی و نهایی نمودن پالیسی جوانان و رضاکاران، از سوی ریاست جوانان و رضاکاران هلال‌احمر افغانی، با حمایت مالی صلیب سرخ. . .

BACK TO NEWS