به ۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولایت تخار، مبلغ ۵۲۵ هزار افغانی کمک نقدی توزیع شد

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۱:۳۱
T

سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجه ۱۴۴۷

هلال احمر افغانی به ۵۰ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در ولسوالی‌های بنگی و اشکمش ولایت تخار، مبلغ ۵۲۵ هزار افغانی کمک نقدی توزیع نمود.

کمک یاد شده که از سوی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی فراهم شده بود بر اساس آن، به هر خانواده مبلغ ۱۰۵۰۰ افغانی مساعدت شد.

این کمک نقدی به منظور تأمین نیازهای اولیه خانواده‌های آسیب‌دیده از سیلاب صورت گرفته است

هلال احمر افغانی تلاش می‌کند تا از طریق کمک‌های نقدی، زمینه تأمین نیازهای عاجل و ضروری خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را فراهم نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۷:۵۸
Background image

هلال احمر افغانی از طریق مراکز آموزشی، هزاران تن از جوانان را برای افزایش آگاهی و ارتقای مهارت‌های‌شان آموزش داده است

یک‌شنبه، ۲۱ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی طی یک هفته گذشته، از طریق ۳۷ مرکز آموزشی جوانان و رضاکاران در سراسر کشور، در مجموع به ۵۷۸۶ دانش آموز در بخش‌های مختلف از جمله تعلیم و تربیه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۶:۱۸
Background image

بلخ؛ ۳ میلیون و ۸۷۰ هزار افغانی به ۲۲۴ کارگر در مقابل کار توزیع شد

شنبه، ۲۰ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی، مبلغ ۳ میلیون و ۸۷۰ هزار افغانی را به ۲۲۴ کارگر مسلکی و غیرمسلکی در منطقه خیرآباد ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، در مقابل کار توزیع نمود.

بر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۵:۵۱
Background image

ننگرهار؛ در یک ماه گذشته، هزاران بیمار از خدمات صحی بهره‌مند شده اند

شنبه، ۲۰ ربیع‌الآخر ۱۴۴۸

کارکنان صحی هلال احمر افغانی طی ۳۰ روز گذشته در ولسوالی‌ها و قریه‌های مختلف ولایت ننگرهار، برای ۳۶۳۳۰ بیمار سراپا خدمات صحی از جمله معاینه، توزیع ادویه ضروری،. . .

BACK TO NEWS