به منظور حمایت از زراعت و معیشت در ولایت کندز، به ۲۵۰ کارگر مزد ماهانه پرداخت شد

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۶ - ۱۸:۵۰
به منظور حمایت از زراعت و معیشت در ولایت کندز، به ۲۵۰ کارگر مزد ماهانه پرداخت شد

یکشنبه، ۲۳ صَفَر ۱۴۴۷
از سوی هلال احمر افغانی در قریه‌های هزارچنار و ولی‌داد ولسوالی دشت ارچی ولایت کندز، پروژه کار در بدل پول تطبیق گردید که هدف آن حمایت از معیشت خانواده‌های متأثر از خشکسالی، بهبود زیربناهای آبیاری و ارتقای مهارت‌های زراعتی می‌باشد. در این پروژه، برای ۲۵۰ تن از کارگران مسلکی و غیر مسلکی به‌ طور ماهانه مبلغ سه میلیون و هشتصد و ده هزار (۳٬۸۱۰٬۰۰۰) افغانی مزد پرداخت شده که بر اساس آن به هر کارگر مسلکی روزانه ۱۰۰۰ افغانی و به هر کارگر غیر مسلکی روزانه ۵۰۰ افغانی پرداخت شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۹:۳۰
Background image

به ۱۵۰۰ خانواده زلزله‌زده در ولایت کنر کمک نقدی توزيع شد

شنبه، ۱۵ جمادی الآخره ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی به منظور حمایت عاجل و همدردی بشری، برای ۱۵۰۰ خانواده زلزله‌زده در ولسوالی څوکۍ ولایت کنر، مبلغ پانزده میلیون و هفتصد و پنجاه هزار (۱۵,۷۵۰,۰۰۰. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۹:۱
Background image

دیدار هلال‌احمر افغانی و اتحادیه اروپا؛ بر خدمات صحی و کمک‌های اضطراری تأکید شد

شنبه، ۱۵ جمادي الآخر ۱۴۴۷
 نشستی میان شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و معاون ایشان، حافظ عزیزالرحمن، با اندریاس پاپاکنستانتینو، رئیس عمومی حفاظت ملکی و کمک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۷:۴۵
Background image

سمنگان؛ برای ۱۵۰ خانواده زلزله‌زده کمک‌های غذایی توزیع شد

شنبه، ۱۵ جمادی‌الاخر ۱۴۴۷ 
هلال احمر افغانی، به‌منظور رفع نیازهای عاجل، برای ۱۵۰ خانواده زلزله‌زده در مناطق مختلف ولسوالی حضرت سلطانِ ولایت سمنگان، ۱۱.۵۲۰ تُن مواد غذایی توزیع کرد.
این. . .

BACK TO NEWS