ارزیابی سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی از روند تداوی و عملیات بیماران چشم

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۲۱:۳۷
خبر

ارزیابی سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی از روند تداوی و عملیات بیماران چشم

شنبه، ۳ ذوالحجه ۱۴۴۶ هـ.ق
سرپرست ریاست عمومی هلال احمر افغانی، محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، به‌منظور ارزیابی روند چهار روزه تداوی و عملیات بیماران مبتلا به بیماری‌های چشم که توسط تیم صحی بنیاد خیریه البصر در شفاخانه مرکزی انجام می‌شود و همچنان برای اطمینان از ارائه خدمات مؤثر و به‌موقع به بیماران، بازدید نمود.

سرپرست ریاست عمومی از خدمات ارائه‌شده توسط بنیاد خیریه البصر در بخش تداوی و عملیات چشم برای افراد نیازمند در هرات و مزارشریف و همچنین خدماتی که در پایتخت کابل ارائه می‌شود، قدردانی نمود، تلاش‌های داکتران صحی را ستود و از درگاه الله جل جلاله برای بیماران شفای کامل و برای داکتران صحی اجر عظیم استدعا نمود. 

همچنین آقای دلاور اطمینان داد که هلال احمر افغانی خدمات تداوی را در شفاخانه جدید برای بیماران مبتلا به بیماری سوراخ قلب آغاز خواهد شد، و در آینده نزدیک تیم‌های صحی برای تداوی بیماران چشم، لب چاک و کام چاک دوباره به کشور خواهند آمد، وی افزود که روند دعوت داکتران صحی خارجی برای تداوی بیماری‌های مختلف ادامه خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۵:۳۹
Background image

به خانوادهٔ آسیب‌دیده بر اثر لغزش کوه در کاپیسا ۴۰ هزار افغانی مساعدت نقدی صورت گرفت

یکشنبه، ۲۶ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی به خانواده‌ای که بر اثر لغزش کوه در منطقهٔ شوخیِ مرکز ولایت کاپیسا آسیب دیده بود، کمک نقدی ارائه کرد.
در این کمک، به خانوادهٔ یادشده که بر اثر این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۵:۳۲
Background image

هلال احمر افغانی به ۳۰۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی در پکتیا، ۴۵ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع کرد

یکشنبه، ۲۶ رمضان ۱۴۴۷
هلال احمر افغانی برای ۳۰۰۰ خانواده بی‌جاشده داخلی  در ولسوالی‌های دند پتان و ځاځی آریوب ولایت پکتیا ۴۵ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع کرد. 
این کمک در حضور محترم شیخ. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۵:۲۱
Background image

ننگرهار؛ ۵۲.۵ میلیون افغانی برای ۳۵۰۰ خانوادهٔ بی‌جاشده داخلی توزیع شد

یکشنبه، ۲۶ رمضان ۱۴۴۷
هلال‌احمر افغانی، به ۳۵۰۰ خانوادهٔ بی‌جاشده داخلی در ولسوالی‌های اچین و غنی‌خېل ولایت ننگرهار مبلغ ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار افغانی توزیع نمود.
این کمک که به منظور. . .

BACK TO NEWS