ادامه توزیع کمک های بشردوستانه جمعیت هلال احمر افغانی برای ۱۱۰۰ خانواده در ولایت بادغیس!

arcs_website_admin
شنبه ۱۴۰۰/۹/۲۰ - ۱۶:۱۲
ادامه توزیع کمک های بشردوستانه جمعیت هلال احمر افغانی برای ۱۱۰۰ خانواده در ولایت بادغیس!

مساعدت مواد غذایی برای ۱۱۰۰ فامیل ولسوالی های سنگ آتش و آب‌کمری در ولایت بادغیس جریان دارد . این روند مساعدت ها از طرف جمعیت افغانی سره میاشت برای ۱۱۰۰ فامیل روز گذشته در حضور داشت انجنیر محمد مصطفی رئیس ساحوی زون غرب ، وجیه الدین منتظری رئیس نمایندگی بادغیس و تعداد از کارمندان دفتر مرکزی و نمیایندگی مربوطه آغاز گردید.

هشت قلم‌مواد مساعدتی شامل پنجاه کیلو ارد، بیست و پنج کیلو برنج، ده لیتر روغن، یک کیلو چای سبز، پنج کیلو بوره، هفت کیلو لوبیا، دو کیلو نمک و یک قوطی بیسکویت میباشد که از طرف فدراسیون بین المللی تهیه گردیده است .

قابل تذکر است از جمله ۱۱۰۰بسته مواد خوراکی ۵۴۲ آن دیروز در ولسوالی اب کمری توزیع گردیده و متباقی آن الیوم در ولسوالی سنگ آتش ادامه داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۳:۳۷
Background image

جوزجان؛ به خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی کمک عاجل ارائه شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

هلال احمر افغانی به یک خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی در قریه مصرآباد شهر شبرغان، مرکز ولایت جوزجان، کمک عاجل ارائه نمود.

این کمک شامل شش تخته کمپل، دو تخته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۲:۴۳
Background image

پکتیکا؛ پروژه‌ای به ارزش ۳ میلیون افغانی به‌منظور مدیریت آب و حمایت اقتصادی از مردم آغاز شد

دوشنبه، ۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

به ارزش ۳ میلیون افغانی، پروژه کار در بدل پول نقد از سوی هلال احمر افغانی در منطقه منگړیتي ولسوالی برمل ولایت پکتیکا آغاز شد.

از طریق این پروژه، ۷۸ نفر که. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۸ - ۱۰:۱۷
Background image

کابل؛ ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه استفاده معقول از ادویه برای تیم‌های صحی سیار آغاز شد

شنبه، ۶ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه‌ای تحت عنوان "استفاده معقول از ادویه" برای داکتران و فارمسستان تیم‌های صحی سیار، در دفتر مرکزی هلال‌احمر افغانی آغاز شد.

این ورکشاپ که. . .

BACK TO NEWS