سرپرست جمعیت هلال احمر افغانی با رئیس حوادث کشور ترکیه ملاقات نمود!

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۹/۹ - ۱۵:۲۹
سرپرست جمعیت هلال احمر افغانی با رئیس حوادث کشور ترکیه ملاقات نمود!

الیوم سه شنبه مورخ ۹ قوس ۱۴۰۰ هجری شمسی محترم مولوی مطیع الحق خالص سرپرست ریاست عمومی سره میاشت با نماینده اداره بین المللی حوادث کشور ترکیه محترم برهان اسلان و نماینده هلال احمر ترکیه در افغانستان محترم فرید احمد ضیا در دفتر کارش ملاقات نمود.

موصوف همچنان افزود: ما سعی و تلاش می نماییم با هماهنگی و همکاری هلال احمر ترکیه خدمات بشر دوستانه را انجام دهیم و این کار به هماهنگی و صداقت کامل نیاز دارد که به هلال احمر ترکیه درین راستا اطمینان میدهیم.

متقابلاً محترم برهان اسلان نماینده حوادث جهانی کشور ترکیه ګفت «افتخار داریم که با همکاری و هماهنگی هلال احمر افغانی مشترکا در راستای دستگیری نیازمندان در افغانستان مساعدت می نمایم». ایشان افزود: «جای خوشبختی و مسرت است که وضعیت امنیتی در افغانستان نسبت به گذشته بهتر شده است و امکانات رسانیدن مساعدت ها در نقاط مختلف کشور به سهولت می انجامد، روی همین ملحوظ به تمام موسسات و نهاد های خیریه در کشور ترکیه اطمینان داده ایم». او ګفت :«ما خواستار افزایش همکاری و هماهنگی هرچه بیشتر بین جمعیت های ملی مماثل (هلال احمر ترکیه و هلال احمر افغانی) هستیم و این کار برای ما باعث افتخار و خوشنودی میباشد. ما برای ارزیابی وضعیت اقتصادی افغانستان آمده ایم و می خواهیم توجه کشور ترکیه و نهاد های خیریه کشور ترکیه را برای افغانستان جلب نماییم».

سرپرست جمعیت افغانی سره میاشت گفت «شکر خداوند لایزال را بجا می آوریم که در کشور عزیز ما افغانستان صلح و امنیت برقرار گردیده است و تمام نهاد های خیریه می توانند مساعدت های خویش را به کمال اطمینان انجام دهند ما از تمام نهاد های خیریه خواهش میکنیم تا با استفاده از فرصت خوب و فضای امن در افغانستان مساعدت های خویش را اغاز و وسعت بخشند».

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۹:۵۴
Background image

کابل؛ پلان ستراتیژیک پنج‌ساله هلال‌احمر افغانی افتتاح شد

یک‌شنبه، ۹ ذوالقعده ۱۴۴۷

پلان ستراتیژیک سال‌های (۲۰۲۶–۲۰۳۰) هلال‌احمر افغانی طی یک نشست رسمی افتتاح گردید که در آن رهبری این نهاد، مسئولین داخلی و شرکای بین‌المللی کاری حضور داشتند.

د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۹:۳۵
Background image

روز پنجم توزیع کمک‌ها در نورستان به ۲٬۰۰۰ خانواده مواد غذایی توزیع شد

یکشنبه، ۹ ذوالقعده ۱۴۴۷

روند توزیع کمک‌های غذایی برای خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ در ولسوالی کامدېش ولایت نورستان، در پنجمین روز ادامه دارد. امروز نیز در مناطق اور مړو و کمو، به ۲٬۰۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۹:۳۰
Background image

کابل؛ نشست مشترک میان هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ ناروی به‌منظور گسترش همکاری‌های برگزار شد

یک‌شنبه، ۹ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و معاون ایشان، محترم حافظ عزیزالرحمن، با آقای هلکان جیکوب، مسئول امور عملیاتی صلیب سرخ ناروی، و. . .

BACK TO NEWS