پیام رهبری جمعیت هلال احمر افغانی بمناسبت حلول سال نو (۱۴۰۰)ه ـ ش

arcs_website_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۱/۱ - ۹:۳۱
پیام رهبری جمعیت هلال احمر افغانی بمناسبت حلول سال نو (۱۴۰۰)ه ـ ش

هموطنان عزیز و گرامی !
      مسرت دارم که حلول پر میمنت سال ۱۴۰۰ خورشیدی را به نیابت از هیئت رهبری، کارمندان، اعضا و رضاکاران  سره میاشت برای کافه مردم افغانستان از صمیم قلب تبریک گفته و فرارسیدن سال نو و بهار این فصل گوارا و تجدید حیات را به شما پر میمنت میخواهم. امید وارهستم که روزهای خجسته و خوشگوار  بهار را در هر کجائی که قرار دارید بخیر و عافیت سپری نمایید. از خداوند توانا آرزومندیم که سال جدید برای هموطنان  رنجدیده وکشورجنگ زده ما، صلح وسعادت همگانی را بهمراه داشته باشد.
 
برادران و خواهران !
        بدون شک سال جدید که با موسم خوشگوار و دلپذیر بهار آغاز می گردد، آموزه های را نیز در قبال دارد که با بهره گیری از این آموزه ها می توانیم خیر وسعادت فردی واجتماعی خویش را بهبود ببخشیم .اگر از یکسو با احساس خوشی و نشاط  به استقبال موسم بهار این فصل خرم  و تزئین طبیعت  میرویم از سوی دیگر با تجدید پیمان در هر عرصه کاری که قرار داریم بایست با خلوص نیت و جدیت هر چه بیشتر از قبل  بخاطر بهبود و سعادت فردی و اجتماعی توجه مبذول بداریم زیرا خوشبختی فردی واجتماعی لازمه کار و زحمت کشی فزیکی ومعنوی است.
 
هموطنان عزیز !
     
سره میاشت  در سالی که گذشت خدمات بشردوستانه در خور اهمیتی را بمنظور مبارزه با ویروس کورونا  و سایر مصایب طبیعی و جنگی برای هموطنان بی بضاعت و رنجدیده  در سراسر کشور تقدیم نموده است که رقم آن به بیش از پنج ملیون تن میرسد.
هرچند خدمات بشردوستانه این نهاد  به ویژه در چند سال اخیر  قابل توجه و چشمگیر است اما  آن را به تناسب نیازمندی های هموطنان متأثر از جنگ و حوادث طبیعی بسنده و کافی نمیدانیم،  هنوز هم هزاران هموطن ما در گوشه وکنار کشور به کمک ودستگیری نیاز دارند زیرا  بحران های بیشتر از چهار  دهه اخیر کشور آسیب های زیادی به مردم وارد ساخته است و از جانبی امکانات هلال احمر افغانی در حدی نیست که بتواند جوابگوی این همه نیازمندی های هموطنان باشد .  رهبری  جمعیت هلال احمر افغانی تلاش ومساعی پیگیر بخرچ میدهد تا از طرق ممکنه به این کانون خیریه ملی و مستقل توانایی ببخشاید که قابلیت اجرای فعالیت های بشردوستانه را به اسرع وقت در تمام ساحات ومناطق کشور به مردم آسیب دیده و نیازمند داشته باشد.
در اخیریکبار دیگر از خداوند منان آرزومندم که سال جدید را  سر آغاز صلح ، امن و سلام در سراسر کشور بگرداند.
 
با احترام
داکتر نیلاب – مبارز
سرپرست جمعیت هلال احمر افغانی

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۲۰:۱
Background image

لوگر؛ ورکشاپ آموزشی هشت‌روزه حمایت روانی و حفظ‌الصحه برای ۸۰ رضاکار به پایان رسید

پنجشنبه، ۱۶ محرم ۱۴۴۸

ورکشاپ آموزشی هشت‌روزه در بخش حمایت روانی و حفظ‌الصحه، که از سوی هلال‌احمر افغانی در نمایندگی ولایت لوگر برگزار شده بود، به پایان رسید.

این ورکشاپ با حمایت مالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۲۰:۱۵
Background image

هرات؛ ۳۹۵ هزار افغانی به استادان و شاگردان آموزش‌های حرفه‌وی توزیع شد

چهارشنبه، ۱۵ محرم ۱۴۴۸

 

هلال‌احمر افغانی، در چارچوب پروژه تغییرات اقلیمی، مبلغ ۳۹۵ هزار افغانی را به ۴ تن از استادان اناث و ۵۰ تن از شاگردان مراکز آموزش‌های حرفه‌وی در ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۱۹:۱
Background image

بغلان؛ به خانواده آسیب‌دیده از آتش‌سوزی، مواد غیرخوراکی مساعدت شد

چهارشنبه، ۱۵ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به خانواده‌ای که در اثر آتش‌سوزی در شهر پلخمری، مرکز ولایت بغلان، آسیب دیده بود، مواد غیرخوراکی مساعدت کرد.

این کمک‌ها به‌منظور تأمین سرپناه. . .

BACK TO NEWS