روند توزیع ۱۵۰۰ مواد غذایی از سوی جمعیت هلال‌احمر افغانی با همکاری موسسه بیت السلام در ولایت دایکندی!

arcs_website_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۹/۲۳ - ۸:۵۳
روند توزیع ۱۵۰۰ مواد غذایی از سوی جمعیت هلال‌احمر افغانی با همکاری موسسه بیت السلام در ولایت دایکندی!

دیروز یکشنبه مورخ ۲۱/ ۹ / ۱۴۰۰ روند توزیع مواد غذایی شامل اقلام ذیل: آرد، برنج و روغن برای ۱۵۰۰ فاملِی متاثر از خشکسالی، جنگ وسایر آفات طبیعی که قبلا توسط تیم سروی متشکل از کارمندان ورضاکاران این نهاد در سطح مرکز ولایت دایکندی شناسای و راجستر گردیده بودند با حضورداشت رادیو تلویزیون ملی، نمایندگان دفتر مرکزی جمعیت ملی و مسئولین نمایندگی دایکندی رسماً توزیع مواد متذکره آغاز شد.

قرار است روند این توزیع بمدت ۳ روز ادامه داشته باشد که در هر روز برای ۵۰۰ فامیل و جمعاً برای ۱۵۰۰ فامیل است، در این مساعدت مقدار ۳۰۰۰۰ کیلو گرام آرد، مقدار ۱۵۰۰۰ کیلو گرام برنج سیله و مقدار ۹۰۰۰ لیتر روغن مایع مساعدت صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۹:۵۴
Background image

کابل؛ پلان ستراتیژیک پنج‌ساله هلال‌احمر افغانی افتتاح شد

یک‌شنبه، ۹ ذوالقعده ۱۴۴۷

پلان ستراتیژیک سال‌های (۲۰۲۶–۲۰۳۰) هلال‌احمر افغانی طی یک نشست رسمی افتتاح گردید که در آن رهبری این نهاد، مسئولین داخلی و شرکای بین‌المللی کاری حضور داشتند.

د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۹:۳۵
Background image

روز پنجم توزیع کمک‌ها در نورستان به ۲٬۰۰۰ خانواده مواد غذایی توزیع شد

یکشنبه، ۹ ذوالقعده ۱۴۴۷

روند توزیع کمک‌های غذایی برای خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ در ولسوالی کامدېش ولایت نورستان، در پنجمین روز ادامه دارد. امروز نیز در مناطق اور مړو و کمو، به ۲٬۰۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۹:۳۰
Background image

کابل؛ نشست مشترک میان هلال‌احمر افغانی و صلیب سرخ ناروی به‌منظور گسترش همکاری‌های برگزار شد

یک‌شنبه، ۹ ذوالقعده ۱۴۴۷

محترم شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور، رئیس عمومی هلال‌احمر افغانی، و معاون ایشان، محترم حافظ عزیزالرحمن، با آقای هلکان جیکوب، مسئول امور عملیاتی صلیب سرخ ناروی، و. . .

BACK TO NEWS