از سوی هلال احمر افغان ۷۴ کودک، در گروپ ۹۰، که بر اثر آتش سوزی شدید یا دچار مکروب استخوان شده بودند،به منظور تداوی رایگان به بنیاد خیریه دهکده صلح آلمان معرفی شدند!

arcs_website_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۷ - ۹:۲۴
 از سوی هلال احمر افغان ۷۴ کودک، در گروپ ۹۰، که بر اثر آتش سوزی شدید یا دچار مکروب استخوان شده بودند،به منظور تداوی رایگان به بنیاد خیریه دهکده صلح آلمان معرفی شدند!

هلال احمر افغاني همیشه تلاش می ورزد؛ امکان دسترسی هموطنان به خدمات بشردوستانه را از راه های مختلف فراهم نماید. برهمین اساس امروز ۲۳ ربیع الثانی، از سوی هلال احمر افغان ۷۴ کودک، در گروپ ۹۰، که بر اثر آتش سوزی شدید یا دچار مکروب استخوان شده بودند،به منظور تداوی رایگان به بنیاد خیریه دهکده صلح آلمان معرفی شدند. بنیاد خیریه دهکده صلح آلمان از سال ۱۹۸۸ با هلال احمر افغانی در زمینه معالجه کودکانی که استخوان هایشان مکروبی شده و یا در اثر آتش سوزی به شدت سوخته اند و در داخل کشور قابل تداوی نمی باشند، مشترک کار می کند.کودکان مبتلا به این بیماری ها سالی دو بار به آلمان فرستاده می شوند و در آنجا به طور رایگان تداوی می شوند و پس از شش ماه به کشور باز می گردند. قرار بر این است، که این دفعه ۷۴ کودک دو روز بعد به تاریخ ۲۵ ربیع الثانی به کشور آلمان فرستاده شوند و ۶۴ کودکی که شش ماه پیش از سوی هلال احمر افغانی به آلمان فرستاده شده بودند، پس از اتمام مراحل تداوی به کشور بازگردند.

kk

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۷:۵۴
Background image

تخار؛ بیش از یک میلیون افغانی کمک نقدی به‌منظور تقویت اقتصادی ۷۹ خانواده توزیع شد

پنجشنبه، ۲ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی در چارچوب مرحله دوم پروگرام حمایت از کسب‌وکارهای کوچک، مبلغ ۱ میلیون و ۲۷ هزار افغانی کمک نقدی را به ۷۹ خانواده در ولسوالی‌های بهارک و اشکمش ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۷:۵
Background image

کندز؛ به ۱۲ خانواده عودت‌کننده به‌منظور تأمین سرپناه موقت، خیمه مساعدت شد

پنجشنبه، ۲ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به ۱۲ خانواده مهاجر عودت‌کننده در نواحی مختلف شهر کندز، خیمه توزیع نمود.

این خانواده‌ها با مشکل نبود سرپناه مواجه بودند و به‌منظور فراهم‌سازی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۶:۲۱
Background image

هرات؛ به ۳ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب، ۹۰ هزار افغانی کمک نقدی توزیع شد

پنجشنبه، ۲ محرم ۱۴۴۸

هلال‌احمر افغانی به ۳ خانواده آسیب‌دیده از سیلاب در قریه‌های قلعه‌نوک و طاغون‌کوه ولسوالی پشتون زرغون ولایت هرات، در مجموع ۹۰ هزار افغانی کمک نقدی توزیع کرد.

این. . .

BACK TO NEWS